Süt Yumurta Reçel


Fotoğraf: Fulya M.

Bir kahvaltıcıda en önemli olan nedir, bir türlü karar veremiyoruz...

Malzeme kalitesi mi, uzun uzun oturduğumuz için mekanın rahatlığımı, servisin hızı mı, çayın demi mi bilemiyorum. Ama işte bunların arasında tercih yapmanız gerek olmayan bir yer var İstanbul'da Süt Yumurta Reçel.

Kadıköy'de Nazım Kültür'ün sokağında yer alan Süt Yumurta Reçel gerçekten bir kahvaltıcıdan bekleyeceğiniz herşeye sahip. Öncelikle kalabalık gitmenizde fayda var. Zira kalabalık olursanız, üst kattaki tek masalı mekanı size kapatıyorlar ve ev tadında bir kahvaltıcı keyfi yaşıyorsunuz.

Servis hızlı ve güleryüzlü... Çay sınırız demli ve sıcak...

Gelelim kahvaltıya. Süt Yumurta Reçel'de Fransız Kahvaltısı'ndan Van Kahvaltısı'na set halinde 10'dan fazla kahvaltıyı seçebiliyorsunuz..

Biz dört kişi gittik, çift kişilik Karadeniz Kahvaltısı ve Doğu Anadolu Kahvaltısı istedik. Peynirler çeşit çeşit ve otantik lezzetleriyle geldi. Envai çeşit reçel ve sürmelik salça, acukaya sahip olduk. Sıcaklardan muhlama efsaneydi. Peyniri çok doğu tercih etmişler ve aşırı yağlı yapmadan pişirmeyi becermişler. Biz dört kişi aramızda kapıştık açıkcası...

Sıcaklar dışında soğuklar konusunda sınırsız talepte bulaanbiliyorsunuz. Güzel yer. Gidin. Çıkışta da bir 3. dalga Kadıköy Kahvecisi'nde kahvenizi içip gününüze keyifle devam edersiniz.
google-site-verification: googlea680ff7f987b0c82.html